Vriendendienst

De vriendendienst houdt in dat we je advertentie de eerste drie maanden gratis op onze site plaatsen. Als je maar drie maanden adverteert dan betaal je dus niets!

Het enige dat we van je vragen is dat je op de volgende wijze meedoet in deze uitwisseling:

De verwijzing

Wij zijn verbonden met het Eigentijds Netwerk

Op de voorpagina van jouw website komt middels een 'button' een verwijzing te staan naar het Eigentijds Netwerk. Hier rechts zie je hoe het er uit ziet. Met deze herkenbare button laat je zien dat je actief bent in de holistische beweging en je verbonden voelt met het Eigentijds Netwerk.

We spreken af:

  • De button komt op de voorpagina van je website.
    (maar wel na een eventuele introductiepagina met weinig tekst)
  • Dus NIET op een pagina met links.
  • De verwijzing blijft minimaal één jaar op die pagina staan.
  • Ook nadat je advertentie bij ons al van de site af is.
  • Je plaatst de button met de code zoals hieronder staat beschreven en mailt ons dan een link naar je homepage.

Van vriendendienst advertenties wordt eerst beoordeeld of ze voldoen aan de voorwaarden. Als je de vriendendienst button goed op jouw website hebt staan, dan plaatsen we je advertentie z.s.m in de etalage.

Hoe plaats ik de verwijzing op mijn website?

Kopieer en plak de onderstaande HTML-code naar je website.

<a href="http://www.ecozennetwerk.nl/etalage" target="_blank"><img height="200" width="150" alt="Wij zijn verbonden met het Eigentijds Netwerk" src="http://www.ecozennetwerk.nl/files/banners/vriendendienst.jpg" /></a>

Hoe en waar je dit precies moet plakken hangt af van hoe je website is opgebouwd. In Joomla, Drupal en andere systemen kun je de code vaak rechtstreeks in het tekstvak plakken. Soms moet je wel eerst een knopje aanklikken om aan te geven dat je HTML-code wilt plakken.

Heb je je website niet zelf in beheer, neem dan contact op met degene die je website heeft gemaakt. Die kan de verwijzing vervolgens op je website zetten.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? We helpen je verder. Technische vragen en vragen van algemene aard kun je stellen via het contactformulier.